Dorian Railean, după meciul cu Ucraina și situația sa de la Dinamo. Este oare pe picior de plecare?

Portarul Naționalei Moldovei, Dorian Railean, transferat în ianuarie la echipa Dinamo București, a fost titularul reprezentativei Moldovei în preliminariile pentru Euro 2024, cea mai bună campanie de calificare din istoria naționalei. După meciul de marți cu Ucraina, în care selecționata Moldovei a pierdut cu 0:4, Railean spune că s-a simțit bine pe teren. Se pare că mai puțin bine se simte însă la Dinamo București, echipă pentru care nu  a debutat încă.

,,Am o senzație foarte plăcută să apar din nou, cu atât mai mult pentru echipa țării și împotriva unei echipe atât de bune. Nu pot să zic că am simțit lipsa de joc, dar totuși încrederea vine atunci când ai meciuri în picioare. Într-un final m-am simțit bine în teren.” a declarat Railean pentru RealMedia.

În ceea ce ține de Dinamo București, echipă la care portarul naționalei Moldovei s-a transferat în ianuarie 2024, Railean nu prea a fost dornic să comenteze experiența sa peste Prut.

„Nu vreau să comentez situația legată de Dinamo, eu am contract valabil încă 1 an , îmi respect contractul și mă întorc cu ambiții mari, ce urmează, vom vedea,” a mai adăugat Dorian Railean.