„Tricolorul” care are insomnii înainte de meciul cu Ucraina: „Nu știu dacă dorm”

Naționala de fotbal a României numără orele până la debutul la Campionatul European din Germania.

Echipa condusă de Edi Iordănescu (45 de ani) va debuta la EURO 2024 pe 17 iunie, împotriva Ucrainei, la Munchen, iar apoi va mai înfrunta în Grupa E selecţionatele Belgiei, pe 22 iunie la Koln, şi Slovaciei, pe 26 iunie la Frankfurt.

Andrei Rațiu: ”Nu știu, sper să pot (n.r. să dorm), dar nu prea cred!”

Cu doar câteva zile rămase până la meciul contra Ucrainei, Andrei Rațiu (25 de ani) a recunoscut că va avea emoții înaintea startului partidei.

În plus, fundașul dreapta a dezvăluit că îi va fi greu să doarmă în seara de dinaintea duelului de pe Allianz Arena.

”(n.r. Dacă are emoții înainte de startul EURO 2024) Sincer, acum nu am. Dar știu sigur că o să apară emoțiile cu cât mă apropii de orele dinainte de meci. N-am avut cu Real, dar o să am sigur acum!

(n.r. Dacă va dormi înainte de meciul cu Ucraina) Nu știu, sper să pot, dar nu prea cred! Ușor nu-mi va fi. (n.r. Cu cine va ține soția sa originară din Spania la un eventual meci dintre iberici și tricolori) Cu România, 100%! N-are cum altfel”, a spus Andrei Rațiu, potrivit prosport.ro.

1,4 milioane de euro este cota de piață a lui Andrei Rațiu, potrivit transfermarkt.com.
17 meciuri și un gol are fotbalistul legitimat la Rayo pentru echipa națională a României.
Adrian Cristea l-a criticat pe Andrei Rațiu: ”Cred că de asta s-a vopsit, să îl vadă mai bine în teren cu culoarea aia”

Printre jucătorii de bază ai selecționerului se află și Andrei Rațiu (25 de ani), care a surprins pe toată lumea cu noul său look.

Chiar înainte de meciurile amicale ale echipei naționale, fundașul dreapta a decis să își coloreze părul albastru, iar părerile au fost împărțite.

Printre cei care l-au criticat se numără și Adrian Cristea (40 de ani). ”Prințul” a spus că Andrei Rațiu nu avea voie să se prezinte așa la Campionatul European.

”Cred că de asta s-a vopsit Rațiu, să îl vadă mai bine în teren cu culoarea aia. Nu ai voie să te prezinți așa la echipa națională, părerea mea. Dacă era la nea Piți, îl trimitea acasă. Nu ai cum să te prezinți așa, reprezinți România, echipa națională, nu ai cum să vii așa, ce ar fi acum să ne facem toți unul verde, unul roșu. E vorba de imagine”, a spus Adrian Cristea, potrivit sport.ro.