A jucat la EURO 2024 și a devenit ținta ironiilor: „Tricoul abia îi ascunde kilogramele în plus”. Replica fotbalistului

Ungaria a pierdut prima sa partidă de la EURO 2024, 1-3 în fața Elveției. În cealaltă confruntare din grupa A, Germania s-a impus fără drept de apel, 5-1 cu Scoția.

Unul dintre remarcații din naționala Ungariei a fost atacantul Martin Adam (29 de ani), dar nu neapărat în urma prestației de pe teren, ci mai degrabă din cauza fizicului său ușor ieșit din comun.

Fotbalistul ”cu barbă stufoasă roșcată și tricou care abia îi ascunde kilogramele în plus”, așa cum l-a descris L’Equipe, a intrat pe gazon în minutul 79 și a fost ironizat în mediul online, însă reacția sa a fost una de mult bun-simț.

„Bineînțeles că știu ce se spune despre mine. De obicei râd când văd glumele, însă așa m-am născut. Nu mă refer că eram atât de mare când m-am născut, dar așa este fizicul meu, tipul meu de corp. Nu pot face nimic.

Dacă voi marca golul victoriei împotriva Germaniei, cu siguranță nu mă voi gândi că o fac pentru a le răspunde celor care glumesc pe seama mea. Mai sunt două meciuri, se pot obține șase puncte. Au mai fost astfel de echipe care, după un start slab, au arătat că pot concura cu echipele puternice”, a spus Martin Adam.

3 goluri în 22 de selecții a adunat Adam la naționala Ungariei.

800 de mii de euro este cota de piață a lui Martin Adam, potrivit Transfermarkt.

Vasas, Kaposvar și Paksi sunt formațiile din Ungaria la care a evoluat atacantul. Din 2022 e sub contract cu sud-coreeni de la Ulsan Hyundai, care au plătit 1,2 milioane de euro pentru transferul său.