Oleg Prepeliță, viața în Italia, munca la construcții și planurile în Rugby: „Adevărul e crud, dar e adevăr”

Rugbistul moldovean Oleg Prepeliţă împlinește astăzi 41 de ani. Marcatorul locuiește în Italia de patru ani și lucrează în construcții. Într-un interviu pentru RealMedia, acesta ne-a mărturisit că indiferent de faptul că e departe de națională, visul său e să ajungă în divizia Trophy.

,,Sunt în Italia, trăiesc de 4 ani aici. Îmi dezvolt afacerea. Lucrez în construcții, la moment am 4 angajați plus eu. Eu nu mă dau în lături de la muncă. Facem reparații în apartamente dacă mai exact, facem acoperișuri, beciuri. Aici am învățat de nevoie, îmi reușește să conduc și să muncesc. Sport fac la sală acum, alerg, mă mențin în formă,” a mărturisit Oleg Prepeliță.

Rugbistul a mai declarat că nu renunță la sportul său preferat – rugby, și nici la națională. Acesta ne-a asigurat că va face parte în continuare din echipă, visul său fiind să ajungă în divizia Trophy.

„Chiar și la 41 de ani cu siguranță mai vin să joc, sigur, până nu ajungem în Trophy. Așa că vorba aia, nu scăpați de mine. Îmi pare rău că am lăsat țara, dar am preferat să o iau de la zero decât să rămân acasă. Adevărul e crud, dar e adevăr,” a mai declarat Oleg Prepeliță.

Menționăm că ultimul meci disputat alături de naționala Moldovei de Rugby 15 a fost cel în care Moldova a bătut naționala Bulgariei cu scorul 48-6.