Dr. Adrian Hotineanu, despre supraponderabilitate: „Împreună putem să înfruntăm problema și să le oferim o șansă reală la o viață mai sănătoasă și mai fericită”

Potrivit ultimelor date statistice, aproximativ 64% din populația adultă a țării noastre suferă de supraponderabilitate și aproape un sfert de obezitate. Chirurgii specializați în tratamentul obezității din cadrul Spitalului Repromed oferă soluții eficiente pentru pacienții care se confruntă cu această problemă, una dintre cele mai eficiente metode de tratament fiind intervenția bariatrică.

Dr. Adrian Hotineanu, chirurg: „Când vorbim despre obezitate, trebuie să înțelegem că nu este doar o problemă de aspect fizic. Este o problemă de sănătate serioasă, asociată cu numeroase complicații grave. Succesul operațiilor bariatrice depinde, în mare măsură, de angajamentul pacienților pentru un stil de viață sănătos. Cu sprijinul nostru și cu efortul lor, putem să înfruntăm această problemă împreună și să le oferim o șansă reală la o viață mai sănătoasă și mai fericită.”

Pentru a cunoaște mai multe despre chirurgia bariatrică, dar și pentru a descoperi istoriile pacienților care au învins obezitatea la Spitalul Repromed, te invităm să accesezihttps://bit.ly/bariatrie_repromed. Tot aici îți poți calcula indicele de masă corporală (IMC), ca să vezi dacă ești sau nu pacient bariatric.