Drama neștiută din spatele „eroului” Florin Niţă, portarul naționalei României: „Plâng, dacă încep să povestesc!”

Drama neştiută a lui Florin Niţă. Portarul echipei naţionale a României a trecut prin momente dificile în copilărie, atunci când a rămas fără tată, mărturisind că a fost nevoit să muncească chiar şi într-o fabrică de cozonaci, pentru a-şi întreţine familia.

Florin Niţă a fost titular în poarta naţionalei, în primele două meciuri de la EURO 2024. Portarul a avut evoluţii magistrale şi a apărat excelent în duelurile cu Ucraina şi Belgia.

Florin Niţă a transmis că în copilărie a muncit din greu, până să ajungă să câştige bani din fotbal. Acesta a dezvăluit că după ce a rămas fără tată, iar mama sa era bolnavă, a început să lucreze într-o fabrică de cozonaci.

„Viaţa îţi dă şi bune, şi rele! Mi-e greu să vorbesc. Aproape că nu pot…dacă încep să povestesc, trebuie să plâng. Munceam pe unde puteam. Munceam la propriu.

Da, ambalam cozonacii! Nu m-am dat niciodată la o parte de la muncă și nu e nicio rușine să mergi să muncești, să câștigi bani, să ai un drum. Când rămâi al nimănui, te gândești lângă cine să stai, cu cine să vorbești. Chiar dacă eram un copil când mi-am pierdut tatăl, mă gândeam că trebuie să stau lângă cineva care să-mi poată da ceva de mâncare…

Mă gândeam că trebuie să mă duc să muncesc de mic pentru a nu rămâne în stradă, sub cerul liber… Toți se uitau la mine și erau impresionați că fac sacrificii pentru a-mi ajuta familia. Trebuia să fac ceva să-mi ajut familia. Mama era bolnavă, nu aveam bani și ne bucuram de fiecare dată când ajungeam acasă cu un cozonac…”, a declarat Florin Niţă, în trecut, pentru gsp.ro.

De asemenea, Florin Niţă a dezvăluit şi cum a început să joace fotbal. Totul i se datorează unei vecine, care l-a sfătuit să se bucure de fiecare clipă petrecută pe terenul de joc.

„Aveam o vecină pe care o chema Pansela. O fostă vecină din Drumul Taberei, care m-a ajutat foarte mult. O să o țin minte mereu. M-a luat de mână și mi-a zis că dacă nu voi munci, nu o să reușesc.

Ea a fost cea care m-a dus la fotbal şi mi-a zis: ‘Bucură-te de fiecare dată când joci fotbal, e o plăcere a vieţii!’. Așa am ajuns la fotbal. Mi-a spus în primele zile: ‘Florine, să te ții de fotbal și vei avea multe bucurii!”, a mai spus Florin Niţă.

Florin Niţă e asaltat de oferte după meciurile naţionalei de la EURO 2024! Marius Şumudică a susţinut că nu mai puţin de 4 echipe din Arabia Saudită îl doresc pe portarul naţionalei.

Şumudică a precizat că Florin Niţă va semna în curând şi va evolua în prima ligă din Arabia Saudită.

„Niță și-a terminat contractul, deja are patru oferte din Arabia Saudită. Cred că săptămâna asta semnează în Arabia Saudită, doi ani de contract în prima ligă din informațiile mele”, a declarat Marius Șumudică pentru fanatik.ro.