Naționala Spaniei ar putea fi amendată la EURO 2024 din cauza lui Lamine Yamal

Spania a învins-o pe Italia cu 1-0, în etapa a doua a Grupei B, și și-a asigurat prezența în ”optimile” EURO 2024.

Lamine Yamal (16 ani) a fost integralist pentru spanioli în meciul cu italienii și a avut o prestație apreciată.

Lamine Yamal a fost titular în duelurile cu Croația și Italia, iar presa din Germania a anunțat că spaniolii riscă să încalce legile din Germania, dacă atacantul ”La Roja” va fi integralist în meciul cu Albania.

Albania – Spania va putea fi urmărit luni, 24 iunie, de la ora 22:00, în format LIVE TEXT, pe site-ul digisport.ro. De asemenea, abonații Digi România vor mai putea urmări confruntarea și în aplicația Digi Sport.

Mai exact, reglementările din Germania le interzic tinerilor sub 18 ani să lucreze mai târziu de ora 21:00. Sportivii au voie să joace până la ora 00:00, oră până la care sportivii trebuie să fie gata cu toate îndatoririle sportive și media.

Astfel, dacă Lamine Yamal, care are doar 16 ani, va fi integralist în duelul Albania – Spania sau într-un meci viitor programat de la ora 22:00, spaniolilor le va fi dificil să respecte legea din Germania, și riscă să fie amendați, potrivit Bild.

Potrivit celor de la Reshad Raman (o publicație care se ocupă de tot ce înseamnă FC Barcelona), oficialii echipei blaugrana ar avea de gând ca în sezonul viitor să-i acorde tricoul cu numărul 10 lui Lamine Yamal, tânărul jucător care a impresionat în stagiunea precedentă.

Sursa citată anterior scrie că reprezentanții celor de la Barcelona și-ar dori să ia această decizie pentru a creste veniturile clubului (în scop comercial, prin vânzarea de echipamente sportive cu numărul 10) și pentru a marca aniversarea a 125 de ani de la înființarea echipei.