Interviu exclusiv cu antrenorul PETROCUB, Andrei Martin

Fostul fotbalist moldovean și antrenorul campioanei Moldovei din acest an, FC Petrocub, Andrei Martin, vrea trei jucători noi la Petrocub. Potrivit lui, la moment aceștia sunt în probe.

„Avem câțiva jucători care se afla în probe la moment. Mi-aș dori câte un jucător în fiecare linie, dacă vin 3 jucători e bine,” a declarat Andrei Martin pentru RealMedia.

După odihna bine meritată, care se pare că nu a durat prea mult, jucătorii de la Petrocub se pregătesc intens de debutul lor în UEFA Champions League 2024/25. Menționăm că FC Petrocub Hîncești va întâlni în primul tur preliminar echipa FC Ordabasy din Kazahstan.

„Ne pregătim de debutul în UCL. Avem pregătirea pe loc în doua etape, avem 2 amicale acasă, miercuri cu Sheriff, apoi mergem la Constanța, vom juca 3 amicale cu Farul, cu loturi diferite. Propunerea a venit din partea clubului Farul. Este un adversar bun, zic eu,” a mai adăugat Andrei Martin.

Fiind întrebat despre adversara din primul tur preliminar al Ligii Campionilor, Martin spune că echipa din Kazahsta este una puternică, însă moldovenii sunt motivați să se califice mai departe.

„Ce pot spune, adversarul este puternic, trebuie să îl acceptăm și să ne calificam mai departe. Unica problemă este cu logistica pentru deplasarea în Kazahstan, este departe, un oraș unde cu greu se găsesc bilete, transport, cazare. Dar ce ține de echipă, este un lot experimentat, jucători peste 30 de ani, care joacă la naționala Kazahstanului,” ne-a mai mărturisit Andrei Martin.

Prima manșă va avea loc în deplasare pe 9/10 iulie, returul fiind programat la Chișinău pe 16/17 iulie.