Răsturnare de situație! A refuzat oferta lui Florentino Perez și pleacă de la Real Madrid în Qatar

Joselu (33 de ani) a fost împrumutat de Real Madrid de la Espanyol în sezonul recent încheiat, iar atacantul spaniol a intrat în inimile fanilor după ce a reușit o dublă în semifinala cu Bayern Munchen, scor 2-1, și i-a calificat pe ”Galactici” în finală.

În cele 2126 de minute pe care le-a jucat sub comanda lui Carlo Ancelotti în sezonul trecut, Joselu a marcat de 17 ori și a oferit trei pase decisive.

Joselu a refuzat oferta Realului și pleacă în Qatar, scrie Marca
Recent, Marca, ziarul de ”casă” al celor de la Real Madrid, nota faptul că Florentino Perez era pregătit să-i plătească clauza de cumpărare lui Joselu, în valoare de 1,5 milioane de euro, și să-i ofere un contract valabil pe un an.

În cele din urmă, Joselu a analizat atent opțiunile, a realizat că se află la vârsta de 33 de ani, și a decis să-și petreacă ultimii ani din carieră în Qatar, unde are posibilitatea să-și umple conturile.

Conform jurnalistului Fabrizio Romano, Joselu este pregătit să semneze cu qatarezii de la Al Gharafa, formație care se interesează și de Florinel Coman. Negocierile se apropie de final, iar, deși Ancelotti a vrut să-l păstreze pe Joselu, vârful spaniol este gata de o nouă aventură.

5 milioane de euro este cota de piață a lui Joselu, potrivit Transfermarkt.

Înainte să revină la Real Madrid (Joselu și-a petrecut perioada 2009 – 2012 la academia ”los blancos”, Real Madrid Castilla), Joselu a mai evoluat pentru Deportivo la Coruna, Eintracht Frankfurt, Newcastle, Hoffenheim, Stoke, Celta Vigo, Hannover, Espanyol și Alaves.

3 trofee a câștigat Joselu cu Real Madrid: UEFA Champions League, La Liga și Supercupa Spaniei.