Campionatul Moldovei la Rugby 7 seniori continuă cu etapa a doua: „Un test final pentru cluburi”

Duminică, 30 iunie, se va desfășura etapa a doua a Campionatului Moldovei la Rugby 7 Seniori. Evenimentul va avea loc pe stadionul Complexului Tineretului UTM, începând cu ora 10:00.

După o primă etapă, desfășurată sâmbăta trecută, echipele participante sunt pregătite să revină pe teren pentru a-și demonstra abilitățile și pentru a lupta pentru un loc pe podium.

Competiția va reuni din nou echipele de top ale rugby-ului moldovenesc.

Rugby Team UTM – UTM Rugby Team
Concept – Rugby Club Concept
Sirius – Ciorescu-Rugby
Moldova A – Federația Sportivă Națională de Rugby din Republica Moldova

Președintele Federației Sportive Naționale de Rugby din Republica Moldova, Anatolie Curechi, invită toți iubitorii de sport să vină și să susțină echipele participante.

„Mai mult ca oricând contează ca lotul național la rugby 7 seniori să fie într-o formă maximă înaintea etapei a doua a campionatului european Trophy ce se va desfășura în Budapesta peste 2 săptămâni. De aceea mizăm ca meciurile de duminică, 30 iunie, să fie un test final pentru cluburile ce se vor prezenta la competiția națională, iar antrenorii să se poată aprecia cu componența finală pentru a aduce ulterior un rezultat cat mai pozitiv din Ungaria. Obiectivul europenelor rămâne a fi menținerea în grupa Trophy.”

Nu ratați această ocazie de a vedea în acțiune cele mai bune echipe de rugby din Moldova. Etapa a doua a Campionatului Moldovei la Rugby 7 Seniori promite să fie un eveniment memorabil.